076 - 200 86 12

Letselschade advocaat nodig in Den Bosch?

Letselschade advocaat in Zaltbommel

De Letselschade Raetsman uit Zaltbommel is een advocatenkantoor op onder andere het gebied van letselschade. Een advocaat van ons kantoor in Zaltbommel helpt u graag bij uw zaak. Als u schade heeft opgelopen door toedoen van een ander, kunt u vaak een letselschadevergoeding krijgen. Het is belangrijk om hierbij een deskundige advocaat in de arm te nemen. De procedure voor een letselschade zaak is ingewikkeld en de wet- en regelgeving is zeer veranderlijk. Een advocaat van ons advocatenkantoor in Zaltbommel is altijd op de hoogte van de nieuwste wetten en regels en kent de procedure van een letselschadezaak door en door.

Kosteloze hulp van onze advocaat

Bij letsel kunt u zowel de gemaakte kosten vergoed krijgen als het psychisch leed dat u ervaart. De vergoeding voor dit laatste leed heet smartengeld. Het is verstandig om een advocaat in te schakelen bij letselschade, zodat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft en u uw leven weer kunt oppakken. Bovendien worden de kosten van de juridische hulp ook verhaald op de aansprakelijke partij. Dat betekent dus kosteloze rechtshulp voor u.

Heeft u letselschade in Zaltbommel of in de omgeving van Zaltbommel? Neem dan snel contact op met onze deskundige advocaat via 076 - 200 86 12 of vul hiernaast uw gegevens in voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek.

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.


Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wat cliënten over ons zeggen

"De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld."

J.W. van de Werken


Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout
• Slechte arbeidsomstandigheden

Locatie Den Bosch

Victorialaan 15
5213 JG Den Bosch
Bel 073 - 799 99 11 voor een afspraak.

Hoofdvestiging