073 - 799 99 11

Letselschade advocaat nodig in Den Bosch?

Letselschade advocaat in Zaltbommel

De Letselschade Raetsman uit Zaltbommel is een advocatenkantoor op onder andere het gebied van letselschade. Een advocaat van ons kantoor in Zaltbommel helpt u graag bij uw zaak. Als u schade heeft opgelopen door toedoen van een ander, kunt u vaak een letselschadevergoeding krijgen. Het is belangrijk om hierbij een deskundige advocaat in de arm te nemen. De procedure voor een letselschade zaak is ingewikkeld en de wet- en regelgeving is zeer veranderlijk. Een advocaat van ons advocatenkantoor in Zaltbommel is altijd op de hoogte van de nieuwste wetten en regels en kent de procedure van een letselschadezaak door en door.

Kosteloze hulp van onze advocaat

Bij letsel kunt u zowel de gemaakte kosten vergoed krijgen als het psychisch leed dat u ervaart. De vergoeding voor dit laatste leed heet smartengeld. Het is verstandig om een advocaat in te schakelen bij letselschade, zodat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft en u uw leven weer kunt oppakken. Bovendien worden de kosten van de juridische hulp ook verhaald op de aansprakelijke partij. Dat betekent dus kosteloze rechtshulp voor u.

Heeft u letselschade in Zaltbommel of in de omgeving van Zaltbommel? Neem dan snel contact op met onze deskundige advocaat via 073 - 799 99 11 of vul hiernaast uw gegevens in voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek.

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Medische missers
• Productiefouten
• Slechte arbeidsomstandigheden

Locatie Den Bosch

Victorialaan 15
5213 JG Den Bosch
Bel 073 - 799 99 11 voor een afspraak.

Hoofdvestiging