076 - 200 86 12

Letselschade advocaat nodig in Den Bosch?

Contact met De Letselschade Raetsman

Voor meer informatie betreffende de diensten van een letselschade advocaat in de regio Den Bosch van De Letselschade Raetsman kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via 076 - 200 86 12, maar het is ook mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen.

Voor juridische hulp bij letselschadezaken raden wij u aan zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Door in een vroeg stadium onze letselschadeadvocaten in te schakelen kunnen wij u beter van dienst zijn.

Dichtstbijzijnde spreekuurlocatie
Ringbaan Noord 50
5046 AL Tilburg

Bel 076 - 200 86 12 voor een afspraak of vul uw gegevens hieronder in.

Maak een afspraak

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.


Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wat cliënten over ons zeggen

"De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld."

J.W. van de Werken


Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout
• Slechte arbeidsomstandigheden

Locatie Den Bosch

Victorialaan 15
5213 JG Den Bosch
Bel 073 - 799 99 11 voor een afspraak.

Hoofdvestiging