076 - 200 86 12

Letselschade advocaat nodig in Den Bosch?

Letselschadespecialist

In de regio Den Bosch zit u goed bij De Letselschade Raetsman als u op zoek bent naar een letselschadespecialist. Wij zijn u graag van dienst als u te maken heeft met letselzaken als gevolg van een mishandeling of een verkeers- of bedrijfsongeval. Als letselschadespecialist hebben wij al bijna 20 jaar ervaring met dit soort zaken. De Letselschade Raetsman neemt graag het juridisch proces voor u uit handen en zorgt ervoor dat u de vergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Dankzij onze hulp en werkzaamheden kunt u zich volledig op uw herstel richten.

Wat kunt u claimen?

Het is belangrijk om een volledig overzicht op te stellen van alle mogelijke schadeposten als u een succesvolle schadeclaim wilt opbouwen. In dit overzicht wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten schade, namelijk materiële schade en immateriële schade.

Materiële schade is gevolgschade die in geld is uit te drukken. Hierbij kunt u denken aan:

  • Medische kosten
  • Kosten voor herstel en beperking van schade
  • Inkomensverlies en verminderde pensioensopbouw
  • Vergoeding voor mantelzorg en externe hulp
  • Kosten voor hulpmiddelen

Naast de materiële schade heeft u in sommige gevallen ook recht op een extra vergoeding voor immateriële schade. Dit vergoedt alle emotionele schade die het ongeval teweeg heeft gebracht of in de toekomst zal brengen.

Wilt u meer weten over onze diensten als letselschadespecialist in Den Bosch? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.


Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wat cliënten over ons zeggen

"De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld."

J.W. van de Werken


Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout
• Slechte arbeidsomstandigheden

Locatie Den Bosch

Victorialaan 15
5213 JG Den Bosch
Bel 073 - 799 99 11 voor een afspraak.

Hoofdvestiging