076 - 200 86 12

Letselschade advocaat nodig in Den Bosch?

Verkeersongeval

Heeft u in Den Bosch of in de omgeving van Den Bosch een verkeersongeval gehad? Een van de meest voorkomende oorzaken van letselschade is een verkeersongeval. Wanneer het ongeluk is veroorzaakt door een andere partij heeft u recht op een vergoeding van de geleden schade.

Whiplash letsel

Het kan voorkomen dat u naast directe schade, schade aan uw auto of lichamelijk letsel, ook op de lange termijn de gevolgen van het ongeluk ervaart. Een goed voorbeeld hiervan is een whiplash. Mensen met whiplashletsel hebben pijn aan de nek en schouders en hebben ook vaak last van concentratieproblemen. De Letselschade Raetsman in Den Bosch is aangesloten bij het netwerk ASP-WSN. De WSN is de Whiplash Stichting Nederland. Onze advocaten brengen u in contact met experts op het gebied van revalidatie en behandeling van een whiplash na een verkeersongeval.

Oorzaken naast verkeersongeval

Naast een verkeersongeval zijn er nog veel meer oorzaken van letselschade. Ook bedrijfsongevallen of slechte arbeidsomstandigheden kunnen reden zijn om compensatie te vragen. Het kan voorkomen dat u door het uitoefenen van uw beroep in de regio Den Bosch klachten als RSI en rugklachten oploopt. Wanneer deze worden veroorzaakt door slechte arbeidsomstandigheden heeft u recht op een schadevergoeding. Daarnaast kan ook een geweldsdelict oorzaak zijn van letselschade.

Schadezaak in Den Bosch

Wilt u meer weten over uw letselschadezaak? Als u in Den Bosch of in de nabije omgeving van Den Bosch woont, kunt u voor een beoordeling van uw letselschadezaak en de slagingskans contact opnemen met onze letselschade advocaat in Den Bosch voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.


Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wat cliënten over ons zeggen

"De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld."

J.W. van de Werken


Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout
• Slechte arbeidsomstandigheden

Locatie Den Bosch

Victorialaan 15
5213 JG Den Bosch
Bel 073 - 799 99 11 voor een afspraak.

Hoofdvestiging