076 - 200 86 12

Letselschade advocaat nodig in Den Bosch?

Smartengeld

Smartengeld ontvangt u als vergoeding voor het immaterieel leed dat u heeft ondervonden van een ongeval of gebeurtenis. Er zijn verschillende vormen van schade waarbij u recht heeft op smartengeld. Ten eerste wordt u gecompenseerd bij lichamelijk of geestelijke letsel. Ten tweede kunt u ook worden gecompenseerd bij de aantasting van uw goede naam. Wanneer uw naam is aangetast kan dit gevolgen hebben voor uw inkomen. Ten derde is een vergoeding op zijn plaats bij immateriële schade. Immateriële schade betreft het leed en de pijn die u heeft ondervonden naar aanleiding van een ongeval of gebeurtenis. Tenslotte kan ook een nabestaande of naaste recht hebben op compensatie. Dit kan het geval zijn wanneer de nagedachtenis van een overledene is aangetast.

Mentaal leed

Als u mentaal leed ondervindt in Den Bosch of in de omgeving van Den Bosch, neemt u dan contact op met een letselschade advocaat in Den Bosch. Wij staan u graag bij.

Wanneer heeft u recht op smartengeld?

Bij immaterieel leed in de regio Den Bosch, helpen wij u graag met het verhalen van smartengeld, zodat u uw leven weer kunt oppakken. Doordat wij alle zaken en zorgen van het smartengeld op ons nemen, kunt u zich bezig gaan houden met het herstel. Voor het vaststellen van de aansprakelijkheid en de hoogte van het smartengeld werken wij samen met externe deskundigen, zoals artsen en psychologen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom smartengeld? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor in Den Bosch.

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.


Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wat cliënten over ons zeggen

"De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld."

J.W. van de Werken


Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout
• Slechte arbeidsomstandigheden

Locatie Den Bosch

Victorialaan 15
5213 JG Den Bosch
Bel 073 - 799 99 11 voor een afspraak.

Hoofdvestiging