076 - 200 86 12

Letselschade advocaat nodig in Den Bosch?

Schadeclaim indienen

Bij ongelukken wordt in veel gevallen een schaderegeling getroffen. Hierbij wordt er zonder interventie van de rechter een overeenkomst vastgesteld tussen de beide partijen. Bij een schadeclaim heeft u als slachtoffer de taak om de aansprakelijkheid van de andere partij aan te tonen.

Rol van onze specialist

Vanzelfsprekend neemt onze letselschade advocaat uit Den Bosch deze taak op zich. In de eerste fase van de schadeclaim wordt de zaak opgestart en wordt daarnaast bewijs verzameld. Hiervoor worden de rapporten van de politie en behandeld arts opgevraagd. In deze fase wordt ook een indicatie gemaakt van de schade die u heeft geleden. Hierna moet worden bekeken wie er aansprakelijk kan worden gehouden. Wij hebben veel ervaring in Den Bosch en in de omgeving van Den Bosch met het vaststellen van de aansprakelijkheid. U kunt dus op onze deskundigheid vertrouwen.

Samen uit de schadeclaim komen

De tegenpartij kan volledig en gedeeltelijk aansprakelijk worden gesteld voor de schade die u heeft ondervonden na een ongeval. Wanneer de tegenpartij volledig aansprakelijk wordt geacht kan de gehele schadeclaim op hen worden verhaald. Dit houdt in dat ook de kosten voor juridische hulp voor rekening van de verantwoordelijke partij zijn.

De advocaten van De Letselschade Raetsman in Den Bosch streven ernaar uw zaak buiten de rechtszaal te beslechten. Hiervoor moeten beide partijen overleg plegen en tot een akkoord komen. Een schadeclaim wordt vaak zonder tussenkomst van de rechter afgerond. Mocht het toch nodig zijn om de stap naar de rechter te nemen dan kunt u rekenen op de deskundigheid van onze advocaten in Den Bosch.

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.


Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wat cliënten over ons zeggen

"De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld."

J.W. van de Werken


Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout
• Slechte arbeidsomstandigheden

Locatie Den Bosch

Victorialaan 15
5213 JG Den Bosch
Bel 073 - 799 99 11 voor een afspraak.

Hoofdvestiging