076 - 200 86 12

Letselschade advocaat nodig in Den Bosch?

Medische fout

Slachtoffers van een medische fout hebben vaak te maken met vervelende gevolgen. Denk aan een lelijk litteken, een extra ingreep die uitgevoerd moet worden of dagelijkse pijn. Al deze gevolgen kunnen een grote impact hebben op uw leven. Voor uw opgelopen letsel kunt u daarom de arts aansprakelijk stellen.

Juridische hulp in Den Bosch

Een medische fout kan een operatiefout zijn, maar ook verkeerde medicatie, slechte nazorg of een onjuiste diagnose kan hieronder vallen. Woont u in Den Bosch of in de omgeving van Den Bosch en wilt u een ziekenhuis of een arts aansprakelijk stellen na een medische fout? Dan zijn wij uw ervaren letselschadespecialist. U kunt op onze juridische hulp rekenen.

Schadevergoeding na een medische fout

Wij raden het u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met een letselschadespecialist als u het slachtoffer bent geworden van een medische misser. Deze kan alle zaken omtrent het proces voor u regelen. Onze letselschadespecialisten begrijpen namelijk als geen ander dat de gevolgen van een medische fout groot zijn. U kunt zich na het inschakelen van onze hulp volledig richten op uw herstel en onze specialisten regelen alle zaken met de aansprakelijke partij. Wij zetten alles duidelijk voor u op een rijtje en kunnen aan de hand van verschillende factoren een inschatting maken van de te ontvangen vergoeding. Onze specialisten zorgen ervoor dat u uiteindelijk de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.


Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wat cliënten over ons zeggen

"De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld."

J.W. van de Werken


Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout
• Slechte arbeidsomstandigheden

Locatie Den Bosch

Victorialaan 15
5213 JG Den Bosch
Bel 073 - 799 99 11 voor een afspraak.

Hoofdvestiging